Cakewalk

Professzionális zeneszerkesztő

 

Színkódok:

A sablon szürke színe:

31,   48,   55

Ez egy rejtett cikk, mely az oldal fejlesztésének segédeszköze. Nem tartozik a weboldalhoz !!!

demo

demo2

zene 1

 

zene jobb

 

zipes

 

 

 

 

 

A Weboldal fehér színe:

193    211    220         #C1D3DC           (a JCE világosabb fehéret ad)


Két hasábos cikkekhez a kép mérete = 356 x 237

Folytatás ideiglenes megnyitása itt        

 

E-mail:

Amennyiben E-mail -t szeretne nekünk írni, a lap alján látható formot kitöltve megteheti. Az E-mail elküldése után kérjük, ellenőrizze le az űrlapot, hogy nem lát-e benne hiányosságra / hibás kitöltésre figyelmeztető szöveget.
Ha hibát lát, akkor töltse ki helyesen, és küldje el ismét.
Sikeres E-mail küldést az E-mail form alatt az alábbi zöld szöveg jelzi = Az online form elküldése SIKERES

 

 

Vidéki tanulóink figyelmébe:

Mivel Magyarországon máshol nincs ilyen tanfolyam, és vidékről is sokan érdeklődnek, gondoltunk a távolabb élő-, és onnan bejáró tanulóinkra is. Rájuk való tekintettel a budapesti iskolai foglalkozásokat szombati napokon tartjuk, hogy heti egy alkalommal fel tudjanak utazni, és így részt tudjanak venni az órákon. Utazási költségeket nem támogatunk.

 

Szerzői jogi védelemmel ellátott zenéink díja:
Ezt a tanulóknak nem kötelező igénybe venni !  Azonban sokat segíthet valódi, kész zenék felépítésének otthoni megismerésében.
Bruttó  80,- Ft / Audio sáv  =  Ez a díja, ha Ön a szerzői jogi védelemmel ellátott zenéinket otthon is szeretné sávonként tanulmányozni.
Ez azt jelenti, hogy például 5 sávos felvétel esetén 400,- Ft -ért tanulmányozható át otthon is egy jogvédett zenénk összes Audio sávja.  
E sávok (plusz a MIDI sávok) többségének részletes megismerése a tanfolyam részét képezi - külön díj fizetése nélkül - ezért az itt leírt ár (80,- Ft) nem a tanfolyamon bemutatásra vonatkozik, hanem egy teljes zene Audio sávjainak engedéllyel történő otthoni letöltésére (csak tanulás céljából). Ez csak a jogvédett zenéink Audio sávjaira vonatkozik. Jogvédett zenéink MIDI sávjai nem tölthetők le az internetről.

 

Nem előre gyártott loopokat használunk (bár a program azt is tudja), hanem hangonként készítjük el minden egyes hangszer sáv tartalmát. _ Ez valóban bonyolultabb, de az eredmény így sokkal szebb és kiváló minőségű lesz.

 

A tantermi foglalkozás nem kötelező, de másik alkalommal nem pótolható, az ott elhangzottakhoz másképp  / máskor nem lehet hozzájutni, így aki nem vesz részt rajta, az a tanuló le fog maradni. Az aktuális online oktató oldalak elérhetőségét minden esetben kizárólag az aktuális témát bemutató tantermi foglalkozáson adjuk át, interneten soha, senkinek nem küldjük el. Előre nem adunk ki online tananyag hozzáférhetőséget, egyszerre történő tandíj befizetés esetén sem.

 

 

Tanfolyamunkon az együttes kijelölések és hangerőszabályozások egyéb módjait is megtanulhatja. (AUDIO fejezet)

 

A  számítógép hang beállításainak ellenőrzését, profi hangkártyák telepítését tanfolyamunkon bemutatjuk.

 

A tanfolyamon nagyon sok FONTOS audió effektus lesz ismertetve, itt most egy egyszerű példát mutatunk be

Természetesen rengeteg egyéb (internetről is letölthető) effektust is lehet a Sonar -hoz használni, ezek telepítéséről tanfolyamunkon lesz szó.

 

Tanfolyamunkon a Keverőpulttal is részletesen foglalkozunk, mivel számos olyan funkció van, amit csak innen lehet elérni (pl.: Send, stb.).

 

Masterelés, Keverés = Tanfolyamunk egyik legfontosabb része e két művelet elsajátítása. Ezek bonyolultságuk miatt kizárólag tanfolyamon tanulhatók. 

 

Tanfolyamunkon természetesen a MIDI billentyűzettel és annak telepítésével is részletesen foglalkozunk.

 

"Process / Quantize" = ez ia majd a külön tanfolyam anyaga.

 

 

 

Ma39
Tegnap27
Ezen a héten163
Ebben a hónapban163
Összes17979

Jelenleg

1
online

2020-06-05